Equip directiu

Ángel Sala, Director Artístic

Nascut a Barcelona, el 30 d’agost de 1964, per tant barceloní però resident a Sitges. Llicenciat en Dret per la Universitat de Saragossa, escriptor i crític cinematogràfic.
Durant un cert temps va alternar la seva dedicació professional d’advocat amb treballs amateur relacionats amb el món audiovisual com a programació de sales alternatives (alguna cosa que ja havia començat a fer des dels temps escolars i, especialment, en la Universitat de Saragossa, fundat el grup cultural Vanguardia), crític de cinema (col·laborant en programes de ràdio i publicacions) fins a arribar a ser cofundador de la revista Fantastic Magazine (coneguda en principi com Freddy Magazine, en homenatge al personatge de Wes Craven), una de les primeres publicacions especialitzades al cinema fantàstic a Espanya. Després de cobrir el Festival de Sitges com a premsa des de 1986, comença a col·laborar amb el mateix l’any 1992, arribant a ser corresponsable de la Secció Anima’T (on coordina algunes retrospectives com les dedicades a Karel Zeman, Jiri Barta o Kichahiro Kawamoto) i programador de Brigadoon, l’espai de cinema de culte i vídeo del certamen (on organitza un homenatge al director italià Lucio Fulci). Al 1998 passa a ser responsable de programació cinematogràfica de Televisió de Catalunya fins a l’any 2013. També al 1998 passa a formar part del Comitè de Selecció de Sitges-Festival Internacional de Cinema de Catalunya, coordinant l’any 1999 la retrospectiva del Festival dedicada a Dario Argento.
L’any 2001 passa a ser Director del Sitges-Festival internacional de Cinema de Catalunya, que a partir de l’any 2009 torna a dir-se Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, incorporant en aquest període seccionis com Orient-*Express, Noves Visions o Sitges Fòrum.

Desplaça cap amunt