Equip directiu

Diego López, Cap de la secció Brigadoon

Editor des de l’any 2005 del fanzine El Buque Maldito. Ha col·laborat en diverses publicacions nacionals i internacionals, Fangoria, Gorezone, en llibres col·lectius, Apocalypse Domani Paul Naschy/ Jacinto Molina: la dualidad de un mito. L’any 2018 va ser el coordinador de l’obra Michele Soavi: Cineasta de lo macabro.

 

Al 2010 s’alia amb David Pizarro per dirigir el documental Los perversos rostros de Víctor Israel. Posteriorment, escriuen el volum Silencios de pánico. Historia del cine fantástico y de terror español, 1897-2010. Tanquen el seu treball en conjunt amb la realització del documental Herederos de la Bestia (2016).

 

Al març de 2018, participa en les jornades de Programming Mentor del certamen estatunidenc SXSW (Austin) i a l’octubre d’aquest mateix any estrena el seu últim documental: Jack Taylor, testigo del fantástico.

 

Des de l’any 2010, és el programador de la secció Brigadoon del SITGES-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i membre del comitè de programació. Al 2017 va ser el comissari de les exposicions centrades en el 50 Aniversari del Festival de Sitges.

Desplaça cap amunt